Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze onderverdeeld in vijf stappen. Om u een helder idee te geven van onze werkwijze beschrijven wij deze stappen hieronder.

 • Stap 1: Het eerste contact

  Mogelijkheid 1: Upload uw overeenkomst en wij nemen contact met u op. Mogelijkheid 2: U neemt telefonisch contact met ons op om de zaak door te nemen met een gespecialiseerde en ervaren jurist. Tijdens dit gesprek ontvangt u van deze specialist ook de nodige tips en adviezen betreffende de mogelijkheden op juridisch gebied. Daarnaast kan er worden besproken wat wij voor u kunnen betekenen en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. Dit eerste telefonische contact is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij bevestigen de besproken zaken aan u via de mail.

 • Stap 2: Maatwerk advies op basis van het dossier

  Wanneer u besluit om na ons eerste contact gebruik te gaan maken van onze dienstverlening, dan kunt u de nodige documenten aan ons toesturen. Welke documenten dit precies zijn valt te lezen in de mail die wij u eerder hebben gestuurd. U kunt de betreffende documenten digitaal aan ons sturen. Wij nemen de documenten nauwkeurig door en nemen contact op wanneer er vragen zijn. Wanneer er geen vragen zijn, dan ontvangt u direct een mail van ons met ons maatwerk advies. In de meeste gevallen nemen wij een werkdag later telefonisch contact met u op om dit advies te bespreken.

 • Stap 3: Het opstellen van een tegenvoorstel

  Als er wordt besloten om te gaan onderhandelen, dan stellen wij een e-mail voor u op waarin wij een tegenvoorstel vermelden. Daarnaast wordt deze brief voorzien van sterke argumenten. Voordat wij deze e-mail aan uw werkgever verzenden zorgen wij ervoor dat u deze kunt controleren. Wij versturen nooit e-mails zonder toestemming van onze cliënten. Bij uw akkoord zullen wij de brief mailen aan uw werkgever.

 • Stap 4. De onderhandelingsfase

  Het komt voor dat er slechts een enkele ronde nodig is voor de onderhandelingen. In dit geval gaat de werkgever akkoord met het tegenvoorstel dat wij hebben toegestuurd. In de meeste gevallen is het nodig om verder te onderhandelen en volgen er enkele onderhandelingsronden. Hierbij wordt er per brief of telefonisch onderhandeld tussen beide partijen.

 • Stap 5. De ondertekening van de vaststellingsovereenkomst

  De onderhandelingsfase komt ten einde wanneer beide partijen zich kunnen vinden in het laatst gedane voorstel. Wij zullen u hierin adviseren en kunnen u aangeven of een tegenvoorstel aanvaardbaar is. Wanneer dit het geval is, en u kunt zich hier ook in vinden, dan kan het voorstel worden geaccepteerd. De onderhandelaars van beide partijen zorgen voor de afronding, inclusief de ondertekening van de definitieve vaststellingsovereenkomst. Uiteraard blijft u tot aan de afronding van de zaak overal bij betrokken.

088 205 1700

(Ook ’s avonds en in het weekend)

Check GRATIS uw vaststellingsovereenkomst

Laat uw overeenkomst gratis controleren.

Bel mij terug

Vul uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u binnen 20 minuten terug.