Gratis controle vaststellingsovereenkomst door arbeidsrecht jurist

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Het is belangrijk om een vaststellingsovereenkomst (=beëindigingsovereenkomst ontslag of VSO) altijd door een arbeidsrecht jurist te laten controleren voordat u deze ondertekent. Wanneer de overeenkomst niet volledig aan de eisen voldoet kan dit er onder andere voor zorgen dat het recht op uw WW-uitkering komt te vervallen. Laat daarom altijd uw vaststellingsovereenkomst controleren.

Gratis controle vaststellingsovereenkomst aanvragen

Vul uw gegevens in en upload de vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.

Uw persoonsgegevens en document(en) worden strikt vertrouwelijk behandeld

VaststellingsovereenkomstJurist.nl

Direct hulp bij ontslagsituaties (dagelijks tot 21:30 uur)

Binnen 1 uur reactie

Stel uw WW-uitkering veilig

1000+ vaststellingsovereenkomsten aangepast en verbeterd

Bij 85% een beter ontslagvoorstel

Gespecialiseerd in de vaststellingsovereenkomst

Een kleine fout in uw overeenkomst kan grote financiële en/of juridische gevolgen hebben. Beëindig dus nooit een arbeidsovereenkomst met een vaststellingsovereenkomst zonder eerst juridisch advies in te winnen. Upload geheel vrijblijvend uw overeenkomst en wij nemen snel contact met u op. Wij kennen als arbeidsrecht juristen uw rechten, bieden juridisch advies en helpen u graag verder in deze lastige situatie.

Over VaststellingsoverenkomstJurist.nl

Ons team bestaat uit arbeidsrecht juristen die gespecialiseerd zijn in de vaststellingsovereenkomst en beeindigingsovereenkomst. Wij controleren uw ontslag en zorgen ervoor dat u met een gerust gevoel afscheid kunt nemen van uw huidige werkgever.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening voordat u de documenten upload en verstuurt? Bel 088 – 205 1700 (dagelijks tot 21:00 uur)