Vaststellingsovereenkomst controleren door VastellingsovereenkomstJurist.nl – gratis check

Vaststellingsovereenkomst controleren? Het is belangrijk om een vaststellingsovereenkomst (=beëindigingsovereenkomst ontslag of VSO) altijd door een arbeidsrecht jurist te laten controleren voordat u deze ondertekent. Wanneer de overeenkomst niet volledig aan de eisen voldoet kan dit er onder andere voor zorgen dat het recht op uw WW-uitkering komt te vervallen. Laat daarom altijd uw vaststellingsovereenkomst controleren.

Waarom een vaststellingsovereenkomst laten controleren?

Een vaststellingsovereenkomst controleren is belangrijk voor o.a. het recht op een WW-uitkering en of alles juridisch correct is opgesteld. Als u wordt ontslagen en uw werkgever legt u een ontslagovereenkomst voor, dan is het verstandig om de overeenkomst te laten controleren en juridisch advies in te winnen. In de meeste gevallen adviseert de werkgever u ook advies in te winnen om problemen achteraf te voorkomen. Of u nu wordt ontslagen vanwege reorganisatie, na 2 jaar ziekte, arbeidsconflict of om een andere reden, het kan altijd gebeuren dat u zaken over het hoofd ziet. Ook omdat bij ontslag vaak emoties een rol spelen is het belangrijk om deze door een neutraal maar deskundig persoon te laten controleren.

Gratis controle vaststellingsovereenkomst aanvragen

Vul uw contactgegevens in en upload de vaststellingsovereenkomst

Uw persoonsgegevens en document(en) worden strikt vertrouwelijk behandeld

Vaststellingsovereenkomst controleren

Direct hulp bij ontslagsituaties (dagelijks tot 21:30 uur)

Binnen 1 uur reactie

Stel uw WW-uitkering veilig

1000+ vaststellingsovereenkomsten aangepast en verbeterd

Bij 85% een beter ontslagvoorstel

Gespecialiseerd in de vaststellingsovereenkomst

Een kleine fout in uw vaststellingsovereenkomst kan grote financiële en/of juridische gevolgen hebben. Laat daarom uw overeenkomst altijd controleren door een specialist.

Over de Vaststellingsoverenkomst Jurist

Ons team bestaat uit arbeidsrecht juristen die gespecialiseerd zijn in de vaststellingsovereenkomst en de beeindigingsovereenkomst. Wij controleren uw ontslag en zorgen ervoor dat u met een gerust hart afscheid kunt nemen van uw huidige werkgever.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening voordat u de documenten upload en verstuurt? Bel 088 – 205 1700 (dagelijks tot 21:30 uur)