Ervaringen

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen en maakt u zich zorgen of uw WW-rechten zijn gewaarborgd, uw ontslagvergoeding hoog genoeg is of dat uw overeenkomst niet nadelig voor u is opgesteld?

Wij kennen uw rechten, bieden juridisch advies en helpen u graag verder. Wij controleren vaststellingsovereenkomsten en beëindigingsovereenkomsten. Wij adviseren u over de inhoud van uw overeenkomst en zorgen ook voor eventuele aanpassingen zodat u met een gerust hart afscheid kunt nemen van uw huidige werkgever. Al meer dan 1000+ tevreden werknemers gingen u voor. Onze hulp is in 90% van alle gevallen gratis voor werknemers.

Reviews

Dit kantoor heeft mij op een uiterst prettige en professionele wijze bij gestaan bij de onderhandelingen in het kader van een vaststellingsovereenkomst. Ze controleren de vaststellingsovereenkomst op juridische juistheid en leggen op begrijpelijke wijze uit welke gevolgen hieruit kunnen voortvloeien. Vervolgens krijg je een advies op maat waarbij ze tegelijkertijd rekening houden met je wensen. Je hebt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt.

Bedankt voor uw/jullie goede begeleiding in deze zaak. Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Jullie zijn erg snel en duidelijk in communiceren. Een fijne duidelijke uitleg voor iets waar je dan zelf toch te weinig verstand van hebt.

Nogmaals hartelijk dank voor het snel en kundig beoordelen van de overeenkomst. Wij zijn heel tevreden met de geboden ondersteuning en vonden de samenwerking erg plezierig.

Bedankt voor de inzet. Ik ben blij met het resultaat en de snelle afhandeling. Als ik ergens een positieve referentie kan achterlaten op bv de website dan doe ik dat graag. Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden/familie mochten zij ooit rechtshulp nodig hebben.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het beoordelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Snel geregeld. Top service!

Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met ontslag. Ze hebben mij hierbij perfect geholpen. De vaststellingsovereenkomst is met precisie doorgespit en adviezen en wijzigingen zijn op een heldere manier aan mij teruggekoppeld. Een prettig en professioneel contact.

Geruststellende woorden, een duidelijk advies en een plan van aanpak. Dit alles gebeurde met een menselijke touch. Nooit was er sprake van enige arrogantie of een zakelijk verhaal. Alles werd netjes uitgelegd en ik was direct op de hoogte van mijn rechten. Dankzij het met contact met deze firma ben ik op de juiste manier bijgestaan en heb ik alles uit mijn ontslag kunnen halen. Ik raad dit bedrijf dan ook aan iedereen aan.

Hartelijk dank voor u mail en het daarin genoemde advies. Ik ga mijn VSO met een gerust hart ondertekenen en daarvoor wil ik u heel erg bedanken.

Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling van mijn overeenkomst. Mocht familie of vrienden in dezelfde situatie terecht komen zal ik jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt.

Ik wil u hartelijk bedanken voor de tijd en energie die u in mij en deze zaak heeft gestopt. Ik wens u heel veel sterkte in uw juridische zaken, mocht u heel veel succes hebben! Daar ben ik wel zeker van.

Wanneer ontslag een reële uitkomst is, kan ik iedereen aanbevelen om van de diensten van de Vaststellingsovereenkomst Jurist gebruik te maken.

Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!

Zeer tevreden met het eindresultaat. Zelfs mijn leidinggevende is blij dat we eruit gekomen zijn. Bedankt voor alles.

Marc, ik wil je bedanken voor al je inspanningen. Het was een lange weg maar uiteindelijk is dankzij jou alles goed gekomen.

De dienstverlening was werkelijk UITSTEKEND. Professioneel en met hart voor de mens!

Mijn werkgever probeerde mij een vaststellingsovereenkomst te laten tekenen zonder transitievergoeding. Was zelf niet op de hoogte dat deze vergoeding bestond. Na onderhandeling ruim 13.000 euro gekregen dankzij de Vaststellingsovereenkomst jurist.

Enorm bedankt voor deze informatie. Fantastisch dat u mij zo te hulp kon schieten. Ik zal u en uw onderneming warm aanbevelen in mijn kring.

Bedankt voor de geweldige hulp en steun! Alle goeds voor de toekomst.

Ik wil je alvast bedanken voor jouw bemiddeling en samenwerking . Ook namens de partij ‘werkgever’ heb ik dit als prettig ervaren.

Graag wil ik je via deze weg toch bedanken dat je me wilde aanhoren en dat je me een positief gevoel hebt kunnen geven om bijgaand mogelijk te maken.

Je, zei het niet full, inbreng/contact heeft er zekers toe bijgedragen dat ik hier , voor mijn gevoel, netjes ben uitgekomen zoals ik het me ook had voorgesteld.

Dank voor uw snelle reactie. Fijn om te horen dat ik de overeenkomst nu kan tekenen.
Hartelijk dank voor de goede service.

Direct hulp bij ontslag met vaststellingsovereenkomst?

Onze arbeidsrecht juristen staan vandaag tot 21:30 uur voor u klaar

Gratis controle vaststellingsovereenkomst

Stel uw WW-uitkering veilig

1000+ overeenkomsten aangepast en verbeterd

Alles gecheckt & opgelost 

GRATIS check vaststellingsovereenkomst

Laat uw overeenkomst kosteloos door onze juristen controleren.