Ervaringen

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen en maakt u zich zorgen of uw WW-rechten zijn gewaarborgd, uw ontslagvergoeding hoog genoeg is of dat uw overeenkomst niet nadelig voor u is opgesteld?

Wij kennen uw rechten, bieden juridisch advies en helpen u graag verder. Wij controleren vaststellingsovereenkomsten, beëindigingsovereenkomsten en andere ontslagvoorstellen. Wij adviseren u over de inhoud van uw overeenkomst en zorgen ook voor eventuele aanpassingen zodat u met een gerust gevoel afscheid kunt nemen van uw huidige werkgever. Al meer dan 1000+ tevreden werknemers gingen u voor. Onze hulp is in 90% van alle gevallen gratis.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het beoordelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Snel geregeld. Top service!

Michelle Bosman

Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met ontslag. Ze hebben mij hierbij perfect geholpen. De vaststellingsovereenkomst is met precisie doorgespit en adviezen en wijzigingen zijn op een heldere manier aan mij teruggekoppeld. Een prettig en professioneel contact.

Deze cliënt wenst anoniem te blijven

Geruststellende woorden, een duidelijk advies en een plan van aanpak. Dit alles gebeurde met een menselijke touch. Nooit was er sprake van enige arrogantie of een zakelijk verhaal. Alles werd netjes uitgelegd en ik was direct op de hoogte van mijn rechten. Dankzij het met contact met deze firma ben ik op de juiste manier bijgestaan en heb ik alles uit mijn ontslag kunnen halen. Ik raad dit bedrijf dan ook aan iedereen aan.

S. van der Bunt

Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling van mijn overeenkomst. Mocht familie of vrienden in dezelfde situatie terecht komen zal ik jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt.

Dhr. J. van Doorn

Ik wil u hartelijk bedanken voor de tijd en energie die u in mij en deze zaak heeft gestopt. Ik wens u heel veel sterkte in uw juridische zaken, mocht u heel veel succes hebben! Daar ben ik wel zeker van.

Deze cliënt wenst anoniem te blijven

Wanneer ontslag een reële uitkomst is, kan ik iedereen aanbevelen om van de diensten van de Vaststellingsovereenkomst Jurist gebruik te maken.

Mark van Dijk
Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!
Deze cliënt wenst anoniem te blijven

Zeer tevreden met het eindresultaat. Zelfs mijn leidinggevende is blij dat we eruit gekomen zijn. Bedankt voor alles.

Sandra Bakker

Marc, ik wil je bedanken voor al je inspanningen. Het was een lange weg maar uiteindelijk is dankzij jou alles goed gekomen.

Deze cliënt wenst anoniem te blijven

De dienstverlening was werkelijk UITSTEKEND. Professioneel en met hart voor de mens!

W. van der Ven

Mijn werkgever probeerde mij een vaststellingsovereenkomst te laten tekenen zonder transitievergoeding. Was zelf niet op de hoogte dat deze vergoeding bestond. Na onderhandeling ruim 13.000 euro gekregen dankzij de Vaststellingsovereenkomst jurist.

Deze cliënt wenst anoniem te blijven

Enorm bedankt voor deze informatie. Fantastisch dat u mij zo te hulp kon schieten. Ik zal u en uw onderneming warm aanbevelen in mijn kring.

Deze cliënt wenst anoniem te blijven

Ik wil je alvast bedanken voor jouw bemiddeling en samenwerking . Ook namens de partij ‘werkgever’ heb ik dit als prettig ervaren.

Werkgever wenst anoniem te blijven

Graag wil ik je via deze weg toch bedanken dat je me wilde aanhoren en dat je me een positief gevoel hebt kunnen geven om bijgaand mogelijk te maken.

Je, zei het niet full, inbreng/contact heeft er zekers toe bijgedragen dat ik hier , voor mijn gevoel, netjes ben uitgekomen zoals ik het me ook had voorgesteld.

Deze cliënt wenst anoniem te blijven

Direct hulp bij ontslag met vaststellingsovereenkomst?

Onze arbeidsrecht juristen staan vandaag tot 21:30 uur voor u klaar

Gratis controle vaststellingsovereenkomst

Stel uw WW-uitkering veilig

1000+ overeenkomsten aangepast en verbeterd

Alles gecheckt & opgelost 

088 205 1700

(dagelijks tot 21:30 uur)

GRATIS check vaststellingsovereenkomst

Laat uw overeenkomst kosteloos door onze juristen controleren.

Bel mij terug

Vul uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u binnen 20 minuten terug.