Beter melden voor vaststellingsovereenkomst

Bent u ziek geweest en staat u op het punt zich beter te melden? De vaststellingsovereenkomst staat ook wel bekend als de beëindigingsovereenkomst en met goede reden, want deze overeenkomst is bedoeld om het einde van een arbeidsovereenkomst te regelen. Wanneer u een vaststellingsovereenkomst van uw werkgever ontvangt, dan betekent dit dat er een einde komt aan de arbeidsovereenkomst die in het verleden is opgesteld.

Ziek geweest en beter melden? Laat uw overeenkomst altijd controleren voordat u iets ondertekent

Het is aan te raden een vaststellingsovereenkomst  altijd door een arbeidsrecht jurist te laten controleren voordat u iets ondertekent. Wanneer de overeenkomst niet volledig aan de eisen voldoet, dan kan dit er onder andere voor zorgen dat het recht op uw WW-uitkering komt te vervallen. Een kleine fout in uw overeenkomst kan grote financiële en/of juridische gevolgen hebben. Laat daarom uw overeenkomst altijd controleren door een specialist. Heeft u al getekend? Maak gebruik van uw 14 dagen wettelijke bedenktermijn.

Bent u weer beter? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan uw werkgever. Uw werkgever kan u vertellen wat de regels zijn voor de betermelding. Ontvangt uw werkgever een Ziektewet-uitkering voor u? Dan geeft uw werkgever door aan UWV dat u weer beter bent.

Direct hulp bij ontslag met vaststellingsovereenkomst?

Onze arbeidsrecht juristen staan vandaag tot 21:30 uur voor u klaar

Gratis controle vaststellingsovereenkomst

In 90% van alle gevallen vergoed uw werkgever de juridische kosten

1000+ overeenkomsten aangepast en verbeterd

Stel uw uitkering veilig

088 205 1700

(dagelijks tot 21:30 uur)